Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση anakainiseis-metatropes δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης.

Με την δεκαπενταετή εμπειρία μας και σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο όπως μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές προφέρουμε ιδέες και λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Εμπιστευτείτε μας για κάθε Ανακαίνιση η Κατασκευή!

Κατασκευάζουμε με άριστα υλικά και μεράκι, την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακούμε τις ανάγκες σας, υπογραμμίζοντας τα θέλω σας, προτείνοντας ιδέες και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες & τα χρήματα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανακαίνισης ή κατασκευής με υπευθυνότητα και μένουμε πιστοί στην ακριβή τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος και οικονομοτεχνικής προσφοράς.
Με ειλικρίνεια και διάθεση να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να ανταποκριθούμε σε αυτές στο ακέραιο, είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή!
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση ή την ολοκληρωμένη δόμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Σκοπός μας είναι η διασφάλιση του πελάτη μας και η τεχνική υποστήριξη του ακινήτου και μετά το πέρας των εργασιών. Αν μας γνωρίσετε θα καταλάβατε γιατί είμαστε τόσο σίγουροι για τους τεχνικούς μας & τις υπηρεσίες τους.